MŰSORAINK
AJÁNLÓ

Talán ismered a Kill Billben és a Charlie angyalaiban is játszó Lucy Liu munkásságát, ám ezt az információt biztosan nem tudtad róla!
Tovább
Ajánló - Egy elképesztően látványos game-show Ördög Nórival! 7 játék, 9 élet, 10 millió forint! A Kocka: hétköznap esténként 18.30-tól a SuperTV2-n!
Tovább
Alice Eve heterokrómiával született, azonban ő ezt egyáltalán nem tartja betegségnek.
Tovább
Az Oscar-díjas színésznő egy veszélytelennek tűnő sztriptíz jelenetet forgatott, ami aztán balul sült el.
Tovább
A színésznő rengeteg fotót oszt meg közösségi oldalán könyvekről, és hogy miért? Derítsd ki a cikkből!
Tovább

A Micsoda Nők! márciusi adásaiban sem volt hiány megható pillanatokból, önfeledt nevetésből és őszinte történetekből. Nézd meg válogatásunkat, melyben a legjobb pillanatokat gyűjtöttük össze!
Tovább
Az énekes egyik rajongója különös táblával állt a színpad mellett, amin az a felirat állt, hogy ˝Kérlek, segíts bejelenteni, hogy várandós vagyok!˝. Miután meglátta a különleges kérést Justin Timberlake azonnal odalépett a lányhoz, és ami történt, az nem hétköznapi... 
Tovább
Ajánló - Egy gyerek élete gondtalan egészen addig, amíg meg nem kapja a szüleit! Egy házisárkány és egy botcsinálta apa! Kirstie Alley, John Travolta: Nicsak ki beszél trilógia. Vasárnap esténként 18.50-kor a TV2-n!
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS