MŰSORAINK
AJÁNLÓ

Ajánló - Szereplők: Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke, Jai Courtney, Byung-hun Lee, Emilia Clarke, Matt Smith, Aaron V. Williamson
Tovább
Orsi hiába próbálja, nem tudja meggyőzni Zsenit. Telekes Ildikó igyekszik a testvére bizalmába férkőzni. Károly bácsinak a nyomozás érdekében el kellene mondania Évikének, hogy találkozott Ildikóval. Szlávik kiakad a fegyelmi bizottság döntésén.
Tovább
A párosok már összehangolódtak, a meglepetés kettőzött erővel hat, hisz' a kicsik is hatalmasat alakítanak. Sztárban Sztár +1 kicsi vasárnap este 18.45-kor a SuperTV2-n!
Tovább
Ajánló - Az év utolsó hónapjában lapátra tesszük a búskomor hangulatot. A hó helyett inkább a rekeszizom szakad majd, hiszen 4 fergeteges vígjáték jön decemberben szerda esténként a SuperTV2-n!
Tovább
Tarts Görög Zitával, és ismerd meg a legfrissebb trendeket! Trendmánia - szombaton 9.50-kor a SuperTV2-n!
Tovább

Ajánló - Szereplők: Jennifer Aniston, Aaron Eckhart, Judy Greer, Martin Sheen, Dan Fogler 
Tovább
Ajánló - Szereplők: Will Smith, Bill Pullman, Jeff Goldblum, Mary McDonnell, Judd Hirsch, Robert Loggia, Randy Quaid 
Tovább
Tradicionális finomságok ételintolerancia esetén: kürtöskalács a laktóz és a glutén elhagyásával. Zsírbontás fájdalom és önsanyargatás nélkül, Vámos Erika és Maloveczky Miklós utána jár, mire képes a rádiófrekvencia.
Tovább
Új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS