MŰSORAINK
AJÁNLÓ

Augusztus 28-án új napi sorozat indul a SuperTV2-n. A Csajok, pasik, Balaton szereplői kihozzák a maximumot a nyárból, keresik a szerelmet és a kalandokat, buliznak kifulladásig és persze a balhé sem kerüli el őket. A sorozat hétfőtől péntekig 21 órától látható a csatornán.
Tovább
Augusztus 28-án új napi sorozat indul a SuperTV2-n. A Csajok, pasik, Balaton szereplői kihozzák a maximumot a nyárból, keresik a szerelmet és a kalandokat, buliznak kifulladásig és persze a balhé sem kerüli el őket. A sorozat hétfőtől péntekig 21 órától látható a csatornán.
Tovább
Szereplők: Russell Crowe, Anthony Hopkins, Jennifer Connelly, Emma Watson, Kevin Durand, Logan Lerman, Ray Winstone 
Tovább
Ajánló - Szereplők: Kevin Durand, Alexia Fast, Mireille Enos, Rosario Dawson, Ryan Reynolds, Aidan Shipley
Tovább
Ajánló - Szereplők: Rob Schneider, David Carradine, Scott Wilson, Jennifer Morrison, Olivia Munn
Tovább

Roland felhívja Konrádot és megkéri, hogy találkozzanak a kórházban. Szabi nehezen dolgozza fel Bori hűtlenségét. Konrád figyelmezteti Alizt, aki felkészül a támadásra.
Tovább
Úgy tűnik, Tünde feleslegesen győzködi Milánt. A rendőrök Zádort vetik be Roland ellen, aki bepoloskázva érkezik a találkozóra. Bori bevallja Szabinak, hogy megcsalta.
Tovább
Ajánló - Szereplők: Hilary Swank, Gerard Butler, Lisa Kudrow, Gina Gershon, James Marsters, Kathy Bates, Harry Connick Jr.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség