MŰSORAINK
AJÁNLÓ

A Supercarban egy Ázsiában gyártott francia kocsi is átesik a teszten... 
Tovább
A csapatépítő miatt nagy a feszültség a kórházban. Adél újra randizik Tónival. A srác rá akarja venni a Adélt, hogy menjen el vele az esti buliba. Gabit figyelmezteti egy férfi, hogy lányának baja eshet.
Tovább
Jövő héttől új időpontban, dupla részekkel folytatódik a SuperTV2 saját gyártású sikersorozata.
Tovább
Ajánló - Szereplők: Gérard Depardieu, Jean Reno, André Dussollier, Leonor Varela, Richard Berry
Tovább
Ajánló - November 20-tól új időpontban, hétköznap esténként 19.45-től, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban a SuperTV2-n!
Tovább

Ajánló - Hölgyek és urak! A SuperTV2 büszkén mutatja be nektek Pierce Brosnan főszereplésével: James Bond filmek! Szombat és vasárnap esténként 21.00 órakor a SuperTV2-n! 
Tovább
Lehullt a lepel a párosokról. November 26-tól együtt izgulhat az ország Kozma Orsiért és Ádám Botondért, Horváth Csengéért és Hevesi Tamásért, Fodor Erikért és Tóth Gabiért, Malaczkó Annáért és Rácz Gergőért, Nagy Adriért és Nagy Bogiért, Zöldi Laráért és Kocsis Tiborért, Radics Janiért és Nótár Maryért, Vastag Tomiért és Varga Szabolcsért, Lingura Diánáért és Keresztes Ildikóért, valamint Veréb Tamásért és Fodor Elizáért! Sztárban Sztár +1 kicsi - új évad november 26-tól 18.45-kor a SuperTV2-n!
Tovább
Ajánló - Szereplők: Gálvölgyi János, Reviczky Gábor, Pogány Judit, Molnár Piroska, Nagy Natália, Németh Kristóf, Andorai Péter
Tovább
Hétfőtől új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS