MŰSORAINK
AJÁNLÓ

Ajánló - Szereplők: Jason Biggs, Seann William Scott, Eugene Levy, Jennifer Coolidge, Alyson Hannigan, Chris Klein, Tara Reid, Mena Suvari, Thomas Ian Nicholas, Eddie Kaye Thomas 
Tovább
Magyarország első közösségi varrodájában járt a Magellán, és az is kiderül, hogyan lehet fillérekből körbeutazni a világot.
Tovább
Ajánló -  Egy olasz kisváros és megannyi titokzatos bűntény, de az örökmozgó kerékpáros plébános mindig megtalálja a megoldás kulcsát! Terence Hill: Don Matteo. Hétköznap esténként a SuperTV2-n!
Tovább
Ajánló - Szereplők: Seann William Scott, Breckin Meyer, Horatio Sanz, Tom Green, Amy Smart, DJ Qualls, Rachel Blanchard 
Tovább
Enikő szerint Faragó csak azért ment bele az alkuba, hogy megszerezze a klinikát. Böbe még jobban megsértődik Bandira. Tünde bejelenti Milánnak, hogy folytatja a drogterjesztést. Melinek csalódnia kell, az apja nem őt szánja igazgatónak, hanem a bátyját.
Tovább

Milán hazaviszi az előzetesből szabadult Tündét. Adél és Marci követik Búzás feleségét és úgy tűnik, hogy jó nyomon járnak. Péter megegyezik Faragóval, és megosztja a jó hírt a kollégákkal.
Tovább
Adél titokban nyomoz tovább Búzás felesége után, Marci segít neki, megfigyeli Csillát. Bandi szaván fogja Böbét és Szabiékhoz költözik. Faragó egyezséget ajánl Péternek.
Tovább
Bandi nem otthon töltötte az éjszakát, és telefonon sem lehet elérni. Gabiék nem haladnak a nyomozással, Búzás és felesége kemény diónak bizonyul. Keller szerint Faragónak mielőbb egyezségre kell bírnia Pétert.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség