MŰSORAINK
AJÁNLÓ

Ajánló - Milyen legyen egy átlagos férfi? Ápolt, jóképű, sportos, stílusos, hűséges, gazdag - ne ezeket gyorsan töröld ki a fejedből! Ez a trilógia bemutatja, az igazi magyar férfi típusait.
Tovább
Ajánló - Szereplők: Matt Damon, Scarlett Johansson, Thomas Haden Church, Colin Ford, Maggie Elizabeth Jones, Patrick Fugit, John Michael Higgins
Tovább
Ajánló - Szereplők: Pierce Brosnan, Salma Hayek, Jessica Alba, Malcolm McDowell, Ben McKenzie 
Tovább
Alex megígéri, hogy nem csökkenti az orvosok fizetését, amennyiben Pongrácznak sikerül egyéb forrásokat találni. Barbara nem veszi be a gyógyszereit. Aliz első bevetésén egy díler meg akar lépni az áruval és a pénzzel.
Tovább
Aliz nézeteltérésbe keveredik Tünde embereivel. Alex bércsökkentése megalázó feltételeket teremt a dolgozóknak. Barbara próbálja menteni a menthetőt.
Tovább

Ajánló - Szereplők: Wesley Snipes, Diane Lane, Alan Alda, Ronny Cox, Tate Donovan 
Tovább
 Drift- minden mennyiségben! Ez várja a nézőket a Speedzone-ban! 
Tovább
A kórház dolgozóit aggasztja, hogy nincs érvényes szerződésük. Böbe terve félresikerül, Bandi nem hajlandó bocsánatot kérni. Barbarától hatalmas összeget követelnek vissza.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS