MAGELLÁN
Magellán - szombat 18.25

Piszkos divatvilág - bár kevesen tudják, de a divat az olajipar után a második legszennyezőbb iparága. A pazarló divat nemcsak a környezetre káros. Figyelünk a helyes étkezésre és a bőrápolásra, de vajon gondolunk-e arra, hogy ruhadarabjainkkal mennyi kárt okozhatunk a szervezetünknek? Egyedül az Antarktiszon - egy fiatal magyar pszichológusnő egyedül vág neki az embert próbáló fagyos túrának. Hogy miért, az kiderül a SuperTV2-n a Magellánból.

A műsorról:

A SuperTV2 tudományos és ismeretterjesztő magazinja! A Magellán riportmagazin egy fontos hiányt pótol a hazai televíziózás palettáján. Érdekes, exkluzív tartalmat mutat be, technika, egészségügy, informatika, tudomány, szórakozás és megannyi más témában. A műsor a témákat olyan stílusban dolgozza fel, amely sok ember érdeklődését felkelti és számos nézőt ültet a képernyők elé. Képi világában modern, ízléses, profi, amire a műsor szerkesztői valamint a riporter-műsorvezető személye a garancia.
Műsorvezető: Váczi Gergely

Címkék: ajánló   magellán

2017. május 7. 11:05Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség