MAGELLÁN
Magellán - szombat 15.10

Kutatómentők - ők azok, akik ott dolgoznak, ahonnan más menekül. Földrengéskor összeomlott városok romjai alatt, gázrobbanástól összedőlt házak maradványai között, vagy éppen befagyott tavak mélyén keresik a túlélőket. a Magellán végigkísérte a kutatómentők egy izgalmas napját. Csodálatos, gyógyító dorombolás - a Magellán utánajárt, hogy a macskák dorombolása hogyan hat az emberi szervezetre.

A műsorról:

A SuperTV2 tudományos és ismeretterjesztő magazinja! A Magellán riportmagazin egy fontos hiányt pótol a hazai televíziózás palettáján. Érdekes, exkluzív tartalmat mutat be, technika, egészségügy, informatika, tudomány, szórakozás és megannyi más témában. A műsor a témákat olyan stílusban dolgozza fel, amely sok ember érdeklődését felkelti és számos nézőt ültet a képernyők elé. Képi világában modern, ízléses, profi, amire a műsor szerkesztői valamint a riporter-műsorvezető személye a garancia.
Műsorvezető: Váczi Gergely

Címkék: ajánló   magellán

2017. április 2. 23:50Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség