FALFORGATÓK
Falforgatók - vasárnap 6.55

Ajánló -  Le van terhelve a csapat rendesen, hiszen párhuzamosan több helyen is folyik az építkezés. Meg kell hajtani a munkát, hogy Melinda, Attila és Zsánrénó mihamarabb megkaphassa otthonát. Hogy mindez sikerül-e, az vasárnap 6.55-kor a Falforgatókból kiderül!

A műsor egy-egy család legnagyobb vágyának váratlan, álomszerű megvalósulását mutatja be. A kiválasztottak egyszeriben beléphetnek álmaik lakásába, abba az otthonba, amelyhez foghatót talán elképzelni sem tudtak. A műsor szereplői elsősorban fiatalok, gyermekesek, vagy éppen nagycsaládosok, akik elszánták magukat arra, hogy tudatos és türelmes takarékoskodással igazi otthont teremtenek maguknak. Tudják, hogy vagy sok spórolós évnek kell eltelnie, amíg elkezdődhet a tervezés, vagy nagyon okosan, tudatosan kell dönteniük egy esetleges hitel kapcsán. Aztán, egyszerre megfordul minden. Ráadásul tervezniük sem kell, mert érkezik egy profi csapat, és a család élete egyértelműen megváltozik!

Címkék: ajánló   falforgatók

2016. november 28. 5:55Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség