Otthon a kertben
Otthon a kertben - vasárnap 7.45

Ajánló - Itt van az ősz, itt van újra, de a kertészek ettől még rengeteg mindent tudnak csinálni a zöldben. Például madáretetőt építenek, balkonládába ültetnek, vagy gyeptápoznak. Tartsatok velünk és meglátjátok! Otthon a kertben vasárnap reggel 7.45-kor a SuperTV2-n!

Nézd meg az Otthon a kertben videóját!
A műsorról: Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet! És jó embereknek, jó műsor dukál! Az Otthon a kertben című műsorban McMenemy Márk és csapata hétről hétre bizonyítja, hogy mindenütt jó, de a legjobb a zöldben. A szezonális kerti tippektől a szobanövényekig, rengeteg hasznos praktika egy látványos, szórakoztató és hasznos tanácsokkal teli, otthonzöldítő műsorban. Az Otthon a kertben legújabb évadában mindenki megtalálja majd a számítását: nagy kertek birtkosai, lelkes balkonkertészek, közösségi kertes aktivisták, a színes és illatos virágok szerelmesei, a veteményesek és szobanövények fanatikusai, kezdők, hobbikertészek és feketeöves haladók. Tartsanak Márkkal és csapatával minden vasárnap reggel a SuperTV2-n, mert mindenütt jó, de a legjobb otthon – a kertben!

Címkék: ajánló   otthon a kertben

2016. szeptember 12. 5:20Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség