AJÁNLÓ
Farkasokkal táncoló - PREMIER - két egymást követő szerda este 21:00

Ajánló - Monumentális történet egy katonáról, aki önmagát keresi a háború őrületében. Kevin Costner 7 Oscar-díjas alkotása. Farkasokkal táncoló - két részben, két egymást követő szerda este az SuperTV2-n! 

Farkasokkal táncoló 
(Dances With Wolves I.) (1990)
Amerikai-angol kalandfilm 
Rendező: Kevin Costner
Szereplők: Kevin Costner, Mary McDonnell, Graham Greene, Rodney A. Grant, Kirk Baltz
Tennessee-ben javában dúl a polgárháború. Dunbar hadnagy az áthelyezést választja a nyugati frontra - egy hőstett elismeréseként. Amikor megérkezik a Sedgewick erődbe, rá kell döbbennie, hogy az már régóta magányosan áll, és ő az egyetlen lakója. Hamarosan kapcsolatba kerül a sziú törzzsel, köztük a szent emberrel (Vergődő Madár), a harcossal (Szélfútta Haj), a törzsfőnökkel (Tíz Medve), valamint Álló Ököllel, egy fehér nővel, akit még gyermekként fogadott be a törzs. Dunbar becsületes és bátor cselekedetei nyomán fokról fokra kölcsönös elismerés és csodálat épül ki közte és a sziú törzs tagjai között. Dunbar egyre inkább beépül a törzsbe, izgalmas szerelmi kalandba bonyolódik Álló Ököllel, és életre szóló barátságot köt a bennszülöttekkel.

Címkék: ajánló   Graham Greene   kalandfilm   kevin costner   Mary McDonnell

2016. augusztus 1. 21:55Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség