AJÁNLÓ
A SuperTV2 májusban a 3. legnézettebb kábelcsatorna volt

A SuperTV2 szárnyal, egy év alatt csaknem 70 százalékkal növelte piaci részesedését a 18-59-es célcsoportban. A TV2 Csoport adója májusban a 3. legnézettebb kábel volt a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban. A médiacsoport célkitűzése, hogy a SuperTV2 a legnézettebb kábelcsatorna legyen a hazai piacon, az elmúlt 15 év legnagyobb program-invesztíciója valósul meg.

A SuperTV2, Magyarország legdinamikusabban fejlődő csatornája megállás nélkül halad felfelé a toplistán, hogy az első számú kábeltelevízióvá váljon. Májusban, teljes napon a kereskedelmileg fontos célcsoport harmadik legnézettebb kábelcsatornája volt. Az egy évvel ezelőtti eredményekhez képest teljes napon, 18-59-ben csaknem 70 százalékkal nőtt a piaci részesedése (2015. május: 1,97% SHR vs. 2016. május: 3,3% SHR) és több mint 50 százalékkal emelkedett az átlagos nézőszáma.

A SuperTV2 fejlődése megállíthatatlan, számos nagysikerű film nézettsége ment 100 ezer fő fölé májusban is, a 18-59 évesek körében. Kiemelkedően teljesített az országos televíziós premierként bemutatott X-Men: Az eljövendő múlt napjai, csaknem 150 ezren izgulták végig a mutánsok kalandjait, míg A múmia – A Sárkánycsászár sírja című akciófilmet közel 115 ezren nézték. A zöld ogre mára már klasszikus kalandjai közül a Harmadik Shrek-et csaknem 104 ezer néző, míg a Shrek a vége fuss el véle című animációs filmet több mint 112 ezren választották. A vásárolt tartalmak mellett továbbra is kimagaslóan teljesít a Jóban Rosszban premierepizódja, teljes hónapban nyerte idősávját, 12 százalékos közönségaránnyal a 18-59 évesek körében.

Természetesen júniusban sem lesz megállás. Országos premierként a SuperTV2-n kerül először tévéképernyőre a Django elszabadul című nagysikerű Tarantino film, valamint június 14-én Az emlékmás című akciófilm Colin Farrell főszereplésével. A hétvégi filmek a szuperhősök és a képregények világát idézik, jön a Pókember 2-3., G. I. Joe: a kobra árnyéka, A hihetetlen Hulk és a Hellboy 2. - Az Aranyhadsereg.

Címkék:

2016. június 3. 10:24KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség