Abraka Babra
Karamell-para: Hegyi Barbara csúnyán megégette magát

Az Abraka Babra legújabb részében Hegyi Barbara, a férjétől, Zorántól „kapott” meglepetés vendéggel, egy igazi profi séffel, Kállay Ákossal főzött. Barbara elmondta, hogy mindig is szeretett volna egy főzőtanfolyamon részt venni, ám erre nem volt ideje, most házhoz jött a tanfolyam. A menü pirított spárga buggyantott tojással, valamint sült-paprikás póréhagymás rizottó volt, a desszert pedig fekete teás karamellöntet fagylalttal. Barbara újfent megpróbálkozik a buggyantott tojással, amelyet elmondása szerint eddig soha nem tudott megfelelő minőségben elkészíteni, de most profi segítséggel állt neki a kihívásnak! Alig fél óra alatt el is készült élete első, és lehet, hogy egyetlen szép buggyantott tojása. Barbara számára a másik kihívást jelentő fogás a desszert volt, elmondása szerint eddig összesen egyszer készített karamellt, egyik barátnőjével álltak neki, de akkor csúnyán összeégették magukat. Ezúttal, hála a profi segítségének, ez a fogás is kiválóan sikerült!

Nézd meg Abraka Babra – jelenetek Hegyi Barbara konyhájából videóját!

A műsorról: Konyhai jelenetek, amelyekben éhes családtagok, barátok, és színészek fordulnak meg Hegyi Barbara konyhájában. Étvágygerjesztő főzések, finom ételek, és jó hangulatú étkezések. Izgalmas és könnyen elkészíthető fogások, no és receptek, amelyek kimaradtak a szakácskönyvből.

Címkék: abrakababra_teljes_adas   főzés   gasztronómia   hegyi barbara   recept

2013. június 25. 7:00Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS