Abraka Babra
Ha elsóztuk, hát elsóztuk, utána már falhatjuk...

Az Abraka Babra ötödik adásában Józan László és Telekes Péter, Barbara bármikor hadra és evésre fogható vígszínházi kollégái, valamint a szintén színész és ennélfogva kissé elvarázsolt Réti Adrienn segédkeztek a főzésben, illetőleg akadt, aki csak az evésben.

A kis csapat egy színházi gáláról érkezett, ami korántsem egyedi eset. Mint kiderült, az esti előadások után gyakran kötnek ki a háziasszony konyhájában, annak biztos tudatában, hogy az éjjeli spagettifalás különös értelmet ad az életnek. Barbara a cipőjétől éppoly gyorsan szabadult meg, mint az idő korlátozó szerepének figyelembevételétől, így mindjárt háromféle spagettinek álltak neki este tízkor estélyiben, klakkban-frakkban. Készült hagyománytisztelő paradicsomos, tejszínes-tonhalas kapribogyóval, és aglio e olio, ami nem más, mint egy chilis, fokhagymás, petrezselymes, szigorúan olívaolajjal készülő kulináris gyönyörűség.

Az elsózott spagettit pedig mi mással is lehetne kompenzálni, mint egy kis édességgel? A legendásan gyorsan elkészíthető Gálffi-galuska névadója; Gálffi László színművész...

Nézd meg az Abraka Babra videóját és tudd meg, miként készülnek eme finomságok!

Konyhai jelenetek, amelyekben éhes családtagok, barátok, és színészek fordulnak meg Barbara konyhájában. Étvágygerjesztő főzések, finom ételek, és jó hangulatú étkezések. Izgalmas és könnyen elkészíthető fogások, no és receptek, amelyek kimaradtak a szakácskönyvből.

Címkék:

2013. május 14. 13:11Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség