Abraka Babra
Csőre Gábor és a házilag füstölt hal

Az Abraka Babra első adásában Hegyi Barbara vendégével, Csőre Gáborral készített ízletes vacsorát. A színész nagy pecás, így jól ismeri a halakat. Pontyot, pisztrángot és barramundit füstöltek a teraszon, köretként pedig különleges vörösáfonyás quinoát készítettek.

Nézd meg az Abraka Babra videóját és tudj meg többet a halak füstöléséről!

Konyhai jelenetek, amelyekben éhes családtagok, barátok, és színészek fordulnak meg Barbara konyhájában. Étvágygerjesztő főzések, finom ételek, és jó hangulatú étkezések. Izgalmas és könnyen elkészíthető fogások, no és receptek, amelyek kimaradtak a szakácskönyvből.

Címkék: abrakababra_teljes_adas   abraka babra   csőre gábor   étel   főzés   gasztronómia   hal   hegyi barbara

2013. április 16. 12:00



Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség