MŰSORAINK
DANNY BLUE - A TUDATFELETTI

Kozma Orsi elárulta, hogy nagyon hisz a szavak erejében, így Danny egy ehhez kapcsolódó trükköt vetett be. Az énekesnő nem értette, hogy hogyan irányította őt a mentalista, aki ezért megmutatta a nézőknek a mutatvány lényegét.
Tovább
Bárdosi Sándor Danny Blue – A Tudatfeletti című műsor vendége volt, amelyről a FEM3 Caféban meséltek. Sanyi elárulta, hogy az emberek kívülállóként hajlamosak azt hinni, hogy összebeszélésről van szó, de amikor ő volt az alany, akkor rádöbbent, hogy ez nem így van. Kiderült, hogy a mentalista szereti a meghívott vendégeire szabni a mutatványait, és az élő adásban is próbálkozott több trükkel.
Tovább
A világot gondolataink formálják, vagy épp fordítva? Vajon az ellentétek vonzzák egymást? Minden kiderül Danny Blue - A Tudatfeletti című műsorban szombaton 18.25-től a SuperTV2-n!
Tovább
Danny Blue újra bebizonyítja, hogy nincs lehetetlen, hiszen képes megzabolázni az időt, és leleplezni a legféltettebb titkokat... Danny Blue - A Tudatfeletti, szombaton 18.25-től a SuperTV2-n!
Tovább
Danny Blue azt a feladatot adta az énekesnek, hogy képzeletben válasszon ki egy könyvet a boltban, azon belül egy oldalt, egy sort és annak valamelyik szavát...
Tovább

Danny Blue megkérte Kulcsár Edinát, hogy válasszon ki három terméket egy drogériában, ő maga pedig már előre elkészített egy ajándékcsomagot a lánynak...
Tovább
Kulcsár Edinát Danny Blue irányította? Vastag Csaba pedig a saját gondolatainak az áldozatává vált? Danny Blue új műsora, szombaton 18.25-től a SuperTV2-n!
Tovább
Danny Blue csak arra kérte az énekesnőt, hogy bármi is történik, ő mindig tartsa a szemét az úton, mivel a teljesen bekötött szemű mentalista Viki érzékszervein keresztül kísérelt meg úton tartani egy autót.
Tovább
Így néz ki Cooky párja 36 hetes terhesen!

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS