AJÁNLÓ
Eltűnt Berki Krisztián 100 milliós autója!

Az Édes Élet szereplője, Berki Krisztián sokkot kapott luxusautója eltűnésekor. Berki először Pamelát hívta, hogy kiderítse, hová tűnt a kocsija, de gyermeke anyja közölte vele, ő adta oda hiszékenyen Danny Blue-nak, hogy azt felhasználja A Tudatfeletti című műsorához. Berki őrjöngött a hír hallatán, hogy Danny Blue simán meggyőzte a feleségét és az autóját egy roncstelepre vitte. A mentalista ezek után drága kihívás elé állította a luxuskocsikkal gyakran villogó Berkit. A roncstelepen történő kísérlet szombat este 18.25-kor a Danny Blue - A Tudatfeletti című műsorban lesz látható!

Danny Blue, aki fellépett már a világ számos táján, többek közt Las Vegasban, Dubaiban, Londonban, Tajvanon, Sydney-ben, most pedig elgondolkodtató, megdöbbentő TV műsorában ejti ámulatba a nézőket. Danny Blue olyan hatásokat kelt, melyek az emberek többsége számára magyarázat nélkül maradnak. Nem a szem megtévesztésével dolgozik, hanem egy lépéssel előrébb jár. Műsorában minden a gondolatokról, a gondolkodásról szól, nem „csak” gondolatot olvas, hanem gondolatot ébreszt. A Tudatfeletti műsor az élet minden területét átfogja és mindamellett, hogy fő célja az elgondolkodtatás, a szórakoztatás, hasznos tippekkel, ötletekkel, tanácsokkal kíván segíteni a nézőknek, hogyan használjuk a gondolatunkat, tudatunkat, akaratunkat.
Műsorvezető: Danny Blue

Felhívjuk a figyelmet, hogy a műsorban bemutatott kisérletek életveszélyesek. Soha, semmilyen körülmények között ne próbálják utánozni a mentalistát!

Címkék: berki krisztián   danny blue   danny blue - a tudatfeletti

2017. február 17. 12:47Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS