A NAGY DUETT
Liptai Claudia nagyon izgult Pankáért…

A Nagy Duett befejeztével Till Attila és Liptai Claudia élete is gyökeresen megváltozott. Nyolc hét után végre volt egy szabad hétvégéjük, amit a családjukkal tölthettek. A Mokka stúdiójában visszaemlékeztek a showműsorra. Liptai Claudia elárulta, hogy nagyon izgulós, de amikor kislánya táncolt a színpadon, az adrenalin, mintha a fülén folyt volna ki. Cseke Katinkáék produkciójára nem is emlékezett. Gesztesi Károly pedig az ő biztatta a szereplésre, mert tudta róla, hogy milyen jó hangja van. Till Attila elmondta, hogy a műsorvezetés sokkal nyugisabb volt számára, mint amikor az első szériában ő maga is az énekesek között volt.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: a nagy duett   gyerek   liptai claudia   műsorvezető   till attila

2013. április 10. 11:35Kapcsolódó anyagok

Új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS