A NAGY DUETT
„Meleg stylist és roma énekesnő” – Lakatos Márk szerint is furcsa párost alkottak?

Lakatos Márknak egyáltalán nem okozott csalódást az ezüstérem A Nagy Duettben. A Mokkában arról mesélt, nagyon hálás a TV2-nek, hogy felkérték szereplőnek a műsorba, hiszen két felejthetetlen hónap van mögötte, és újra visszatért az életébe a zene, aminek fiatalabb korában jelentős szerepe volt nála. Márk azt mondja, Bangó Margittal furcsa párost alkottak, ami egy meleg stylistból és egy roma énekesnőből állt, ahogy fogalmaz, és egy olyan országban ahol a tolerancia folyamatos kérdés, ez egy nagyon fontos dolog, hiszen a Döntőig jutatta őket a közönség.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.
 

 

Címkék: bangó margit   éneklés   lakatos márk

2013. április 3. 10:51Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség