A NAGY DUETT
Cseke Katinka és Kökény Attila folytatják, közösen lépnek majd fel

Cseke Katinka zokogva örült a sikerének, a Jóban Rosszban Bodolai Böbéjét nagyon meglepte, hogy megnyerte A Nagy Duettet énekes párjával, Kökény Attilával. Amikor kimondták a nevüket, spontán zokogásban tört ki és hitetlenkedve vette át a győztesnek járó szobrot. Katinka és Attila elmondta, hogy nem számítottak arra, hogy nyernek majd, most akár már közös fellépésről is szó lehet. A döntőt egybéként Korda György is a stúdiból követte, hiszen Klárikával egyik legnagyobb slágerüket adtal elő a második helyezett duó, Bangó Margit és Lakatos Márk. Márk egyébként a szöveggel nem nagyon tudott mit kezdeni, végig egyetlen egy sort énekelt a színpadon.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Címkék: cseke katinka   kökény attila

2013. április 2. 19:32Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség