A NAGY DUETT
Villantások A Nagy Duettben

Pataky Attila a szexi dekoltázsát, Détár Enikő a combját, Kovács Lázár pedig nem létező akrobata tehetségét villantotta meg a két hónapja tartó dalos versengésben. A műsor minden versenyzőből kihozta a legviccesebbet, ugyanis a teljes őrület pillanata mindenkinél eljött előbb, vagy utóbb. A Nagy Duett zsűritagjai is brillíroztak az adások alatt. Senki és semmi nem akadályozhatta meg Balázs Klárit kerítői munkásságában, Dobrády Ákost kimért kritizálásában, Kasza Tibit pedig poénos beszólogatásában. A SuperTV2 produkciója a fináléhoz érkezett, ahol Cseke Katinka, Kökény Attila, Bangó Margit, Lakatos Márk, Király Linda és Szabó Győző fog megküzdeni az első helyért.
 

Nézd meg az Aktív videóját és pillants be A Nagy Duett legviccesebb pillanataiba!

 

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Címkék: a nagy duett   bangó margit   cseke katinka   király linda   kökény attila   lakatos márk   szabó győző

2013. március 28. 19:45Kapcsolódó anyagok

Új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS