A NAGY DUETT
Bangóékkal táncolt volna Demcsák Zsuzsa a színpadon

A Nagy Duett elérkezett az utolsó adásához, három duó maradt, és csak egy nyerhet. A Mokkában Bangó Margit és Lakatos Márk elmondta, hogy összesen három dalt énekelnek majd, ebből egyet a közönség választhat majd ki. Margit és Márk gyakorlatig minden idejét együtt tölti, amióta elkezdődött az adás, hétről hétre próbálják kihozni magukból a legjobbat. A Mokka műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa is nagyon kedveli a párost, amikor legutóbb otthonról nézte a produkciójukat, akkor legszívesebben bement volna a stúdióba, és együtt táncolt volna a színpadon Márkékkal.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: bangó margit   lakatos márk

2013. március 28. 11:40Kapcsolódó anyagok

Hétfőtől új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS