A NAGY DUETT
A Nagy Duett zsűrije is osztozik Csézyvel a gyászában

Távolról próbál lelki támaszt nyújtani, és osztozik Csézyvel a gyászában A Nagy Duett zsűrije. Kasza Tibi megköszönte Gesztesi Károlynak, hogy részt vettek a műsorban. Az utolsó adásban is látható lesz majd Gesztesi, ezt Claudia árulta el nemcsak a nézőknek, hanem egyben Karcsinak is, aki erről nem tudott eddig.

Nézd meg A Nagy Duett videóját!

A Nagy Duett sikerei a SuperTV2-n folytatódnak, a második széria sztárpárjai: Bangó Margit - Lakatos Márk, Csézy - Gesztesi Károly, Détár Enikő - Kovács Lázár, Gáspár Laci - Erdélyi Mónika, Király Linda - Szabó Győző, Kökény Attila - Cseke Katinka, Pataky Attila - Görög Zita, Szandi - Zsidró Tamás, Szinetár Dóra - Dopeman, Szulák Andrea - Papp Gergő. A sztárok Bereczki Zoltán zenei irányítása alatt a legnagyobb slágereket adják elő, a verseny zsűrijében ezúttal is Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor foglal helyet. A műsorvezető: Liptai Claudia és Tilla. Nézd vissza videóinkon a Nagy Duett legjobb pillanatait és a produkciókat!

 

 

Címkék: csézy   gesztesi károly   kasza tibi

2013. március 24. 20:33Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS