A NAGY DUETT
Bereczki: „úgy kell kezelni A Nagy Duettet, mint egy karaoke bulit”

Bereczki Zoltánnak sokszor meg kell küzdenie A Nagy Duett párosaival, hiszen ő a műsor zenei producere. Úgy érzi, idővel egyre jobban elfogadják a tanácsait, hiszen a duettezők sikere egy csapat munkáján múlik. Voltak olyanok, akiknek korai kiesést jósolt volna, de úgy tudtak váltani és újat mutatni, mely érdekessé tette őket a közönség számára. Bereczki Zoltán úgy gondolja, a műsort egy karaoke bulinak, vagy egy klubkoncertnek kell felfogni, ahol a profik kísérletezhetnek a műfajokkal, felelőtlenül kipróbálhatnak új dolgokat, de természetesen odafigyelnek arra is, hogy ne sérüljön az imidzsük. Feladatának tekinti tehát, hogy kimozdítsa az énekeseket a komfort zónájukból, a többieket pedig őrültségekbe vonja bele. A zsűrizés nem hiányzik neki, a hosszú próbák alatt így is folyamatosan értékeli a párosokat.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: bereczki zoltán   producer   zene

2013. március 21. 11:37Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS