A NAGY DUETT
Szulák Andi szerint nem volt elegáns a zsűri piszkálása

A Nagy Duett hatodik adásából Szulák Andrea és Papp Gergely párosa esett ki. Szulák Andi nem tartja elegánsnak azt, hogy a zsűri Papp Gergely énektudását piszkálta. Véleménye szerint Pimasz úr volt az, aki az utolsó "civil" volt a műsorban, hiszen ő tényleg soha nem énekelt, mindig is riporter volt. Papp Gergelyék úgy gondolták, hogy körülbelül három adásban tudnak majd énekelni, ehhez képest dupláztak. Ami kimaradt számára az egy Hip Hop Boys szám, sajnálja, hogy nem tudta elénekelni a színpadon a banda egy slágerét. Szulák Andi a Mokkában arra kérte a rajongótáborukat, hogy innentől Bangó Margitra és Lakatos Márkra voksoljanak.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: papp gergely   szulák andrea

2013. március 18. 13:33Kapcsolódó anyagok

Hétfőtől új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS