EXTRA VIDEÓK
Veres Mónit és Gájer Bálintot is összehozta A Nagy Duett

Annak ellenére, hogy már túl vannak a Voice-on, még mindig nagyon izgultak a színpadon. A közös munkát mindketten élvezték, hiszen Móni saját bevallása szerint gyorsan egymásra éreztek és a hangjuk is összepasszol. Bruno Mars számának egyedi verzióját áprilisban újra hallhatják a rajongók Gájer Bálinték előadásában.
 

Nézd meg A Nagy Duett videóját!

A Nagy Duett sikerei a SuperTV2-n folytatódnak, a második széria sztárpárjai: Bangó Margit - Lakatos Márk, Csézy - Gesztesi Károly, Détár Enikő - Kovács Lázár, Gáspár Laci - Erdélyi Mónika, Király Linda - Szabó Győző, Kökény Attila - Cseke Katinka, Pataky Attila - Görög Zita, Szandi - Zsidró Tamás, Szinetár Dóra - Dopeman, Szulák Andrea - Papp Gergő. A sztárok Bereczki Zoltán zenei irányítása alatt a legnagyobb slágereket adják elő, a verseny zsűrijében ezúttal is Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor foglal helyet. A műsorvezető: Liptai Claudia és Tilla. Nézd vissza videóinkon a Nagy Duett legjobb pillanatait és a produkciókat!

Címkék: and_extra   a nagy duett   gájer bálint   veres mónika

2013. március 18. 15:06Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS