A NAGY DUETT
Cseke Katinkára édesapja felügyelt a koncerteken

Doors, Hotel Menthol, Deák Bill Gyula, Abba és LGT – ők fertőzték meg A Nagy Duett amatőr versenyzőit a zenével. Papp Gergely akkora Hungária rajongó volt, hogy akkoriban jampec sérót csináltatott magának fodrászával. Gesztesi Károlyt a kezdetekben csak a komoly zene érdekelte, de később magával ragadta az LGT. Cseke Katinka 18 éves koráig szinte az utcára se mehetett ki egyedül, így Deák Bill Gyula koncertjeire is édesapjával együtt járt. Szabó Győző, akire leginkább a Doors zenekar gyakorolt nagy hatást, Király Lindával közösen a magyar operett fénykorába repítette vissza a nézőket a műsor hatodik adásában. Lakatos Márk korábban is kacérkodott az énekesi pályával. Fluor „Mizu”-ját is feldolgozta spanyol nyelven. Rajongását szülei lemezgyűjteményének köszönheti, ugyanis „kamu angollal” az összes Abba és Boney M számnak tudta a szövegét.
 

Nézd meg az Aktív Extra videóját!

Az Aktív Extra a jövőben is bepillantást enged a sztárvilág kulisszái mögé. A megújulás részeként a népszerű tartalmak mellett a műsorkészítők kiemelt figyelmet szentelnek a hét bulváreseményeinek, melyekből minden adásban összefoglalót láthatnak a nézők. A hagyományosan szombat esténként jelentkező magazin régi – új műsorvezetője Váczi Gergő.

Címkék: cseke katinka   gesztesi károly   lakatos márk   papp gergely   szabó győző

2013. március 16. 18:19Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS