A NAGY DUETT
Szulák Andiék nem akarják megnyerni A Nagy Duettet

Hatodik adásához közeledik a SuperTV2 nagysikerű műsora, A Nagy Duett. A Mokkában Szulák Andrea, és duettpartnere Papp Gergely vendégeskedett. Pimasz úr elárulta, hogy az elején remegtek a lábai, és nagyon be volt tojva, most azonban már nem fél, sőt, önfeledten énekel. Szulák Andi "korbácsos dominaként" hajtja partnerét, akivel nagyon jó a viszonyuk, ha Andinak lenne öccse, akkor ilyen testvért képzelne el magának. Vujity Tvrtko kicsit rácsodálkozott arra, hogy igazából se Andi, se pedig Gergő nem akarja megnyerni a versenyt, nekik a részvétel a fontos.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: papp gergely   szulák andrea

2013. március 14. 10:49Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS