SUPER MOKKA
Pántlikában parádézik majd Szabó Győző?

A Nagy Duett párosa, Király Linda és Szabó Győző, legutóbbi produkciójukért maximum pontszámot kaptak a zsűritől. Győzőék sejtették, hogy ütős lesz az előadásuk, mivel Lindával együtt, eléggé vad szerelésben léptek színpadra. Már az első adásban magasra tették maguknak a mércét, de igyekeznek minden héten új és izgalmas dologgal előrukkolni. Linda elárulta, hogy a következő műfaj eléggé kívül esik a komfort zónáján, mivel egy operettből, a Csárdáskirálynőből fognak egy részletet előadni. Az sem kizárt, hogy a produkció kedvéért Szabó Győző pántlikában fog parádézni a színpadon, hiszen már a legutóbbi alkalommal is felmerült, hogy Győzőt nőnek öltöztessék, de idő hiányában sajnos nem került rá sor, így csak a fülbevalóig jutottak.

Nézd meg most a SuperMokka videóját és tudj meg többet A Nagy Duett párosáról!

A SuperTV2 csatorna délelőtti magazinműsora, a SuperMokka, amely minden nap 9:30-tól két órán át izgalmas interjúkkal, érdekes témákkal és sztárműsorvezetőkkel várja a képernyő elé a nézőket. Műsorvezetők: Liptai Claudia és Till Attila, Kovács Patrícia és Fenyő Iván, Lang Györgyi és Váczi Gergő.
 

Címkék: a nagy duett   király linda   szabó győző   videó

2013. március 12. 14:34Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség