A NAGY DUETT
Szulák Andi akár egy tundra bugyiban is kiállna a színpadra?

A Nagy Duett ötödik élő adását is a jó kedv jellemezte. Cseke Katinka szerelmi vallomást tett Dobrády Ákosnak, aki beismerte, hogy korábban még senki nem kiabálta így a nevét az éterbe. A produkciók mellett L.L. Junior is a színpadra állt a Váradi Roma Caféval, akivel Cserháti Zsuzsa egyik számát dolgozták át, melyet a népszerű énekes kisfiának énekeltek. Annak ellenére, hogy Szinetár Dórának és Dopemannek kellett távoznia ez alkalommal, nagyon élvezték a közös munkát, és tervbe van egy közös éjszakai tivornyázás is. Papp Gergely és Szulák Andrea produkciója ezúttal is extrémre sikerült. Az Aktív műsorvezetője ugyan sok mindent bevállalt már eddig is, de tangában nem állna színpadra, az énekesnő viszont egy nagy buggyos rózsaszín tundra alsót simán bevállalna.

 

Nézd meg az Aktív videóját és tudj meg többet A Nagy Duett versenyzőiről!
 

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Címkék: a nagy duett   dopeman   papp gergely   szinetár dóra   szulák andrea

2013. március 11. 18:43Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség