SUPER MOKKA
Dopeman: "még filmben is játszhatnánk együtt főszerepet"

A SuperMokka vendége volt A Nagy Duett kiesett párosa: Szintár Dóra és Dopeman. Arról meséltek a műsorvezetőknek, hogy a kiesést mosollyal az arcukon élték meg, ugyanakkor nyilván rossz érzés volt kiesni a versenyből, mivel az ember mindig szeretne tovább jutni és győzni. Már előre tudták, hogy milyen számokat énekeltek volna még a műsorban és sajnálják, hogy ezek nem valósulhatnak meg. Bár nincs kizárva, hogy az énekesnő és a rapper közös produkcióval lépjenek színpadra a jövőben. Dopeman szerint a közönség azért döntött a kiesésük mellett, mert ezt diktálta az emberek igazságérzete. Mivel mindketten profik a saját műfajukban, az ő duettjeik inkább arról szóltak, hogy mit hoznak ki a közös produkciókból. Dóra elmondta, hogy voltak ugyan konfrontációk köztük, de kevés olyan duett partnere volt eddig, akivel ilyen rövid idő alatt ennyire össze tudott szokni. A rapper azzal viccelődött, hogy várja a producerek jelentkezést, hiszen egy filmbeli közös szereplést is el tudna képzelni az énekesnővel.

 

Nézd meg most a SuperMokka videóját és tudj meg többet A Nagy Duett kiesett párosáról!

A SuperTV2 csatorna délelőtti magazinműsora, a SuperMokka, amely minden nap 9:30-tól két órán át izgalmas interjúkkal, érdekes témákkal és sztárműsorvezetőkkel várja a képernyő elé a nézőket. Műsorvezetők: Liptai Claudia és Till Attila, Kovács Patrícia és Fenyő Iván, Lang Györgyi és Váczi Gergő.

 

 

Címkék: a nagy duett   dopeman   szinetár dóra   videó

2013. március 11. 16:06Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség