A NAGY DUETT
A Fekete Vonat két tagja újra együtt a színpadon

Hosszú kihagyás után, a Nagy Duettben együtt lép színpadra az egykori Fekete Vonat két tagja L.L.Junior és a Voiceban visszatérő Mohamed Fatima. A nagy visszatérőkből egyébként nem lesz hiány vasárnap este, hiszen hosszú szünet után a Váradi Roma Café is a műsorban muzsikál majd. Fatima az Aktív kamerája előtt elérzékenyülve idézte fel a Fekete Vonat legnagyobb slágereit: „A „Hol van az a lány” még mindig sláger és éneklik az emberek, a Bilakot ugyanúgy... Én ezt hihetetlen dolognak tartom…csináltunk valami maradandód és szerintem nagyobb dolog nincs a világon.”

Nézd meg az Aktív videóját!

A műsorról: A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek. Nézd meg az Aktív videóját!

Címkék: a nagy duett   emilio   ll junior   mohamed fatima

2013. március 8. 20:07Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség