A NAGY DUETT
Kökény Attila rápörgött a flamingókra

A Nagy Duett egyik sztárpárja - Cseke Katinka és Kökény Attila - közös családi programot szervezett és nemrég együtt tettek hatalmas sétát a Fővárosi Állatkertben. Attila kisfia, Lalika lelkendezve nézte Asha-t, a kiselefántot, apukája fantáziáját azonban a flamingók indították be. Még egy rögtönzött dalt is kreált: „Flamengóóóó… bográcsban rotyogni jó!” A kirándulás után Katinkáék visszatértek A Nagy Duett próbáira, hiszen a vasárnapi műsorban ismét a legjobb formájukat kell hozni. A páros azt mondja, nagyon megszerették a versenyt és csalódottak lennének, ha most esnének ki. Attila azt ígérte, mindent elkövet a továbbjutásuk érdekében, ha kell, még a tánctól sem riad vissza.

Nézd meg az Aktív videóját!

A műsorról: A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek. Nézd meg az Aktív videóját!

Címkék: a nagy duett   cseke katinka   humor   kökény attila

2013. március 8. 20:08Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség