A NAGY DUETT
Díjazták Lakatos Márk erőfeszítéseit

Nem kevés hölgynek adta már vissza az önbizalmát a stylist azzal, hogy megmutatta, milyen ruhák, kiegészítők, sminkek, frizurák állnának jól nekik. Márk erőfeszítéseit nemrég egy díjjal jutalmazták - „Férfi, aki a legtöbbet tette a Nőkért 2012-ben”. A Civil Mozgalom által alapított, harmadik éve kiosztott elismerést a beérkező szavazatok alapján kapta meg Körtvélyes Éva és a divatguru. ”Ebbe a sorba bekerülni borzasztó nagy elismerés.” – nyilatkozta a Nagy Duettben is jeleskedő sztár. Márk nőnap alkalmából hat látássérült lányt varázsolt még szebbé, akik a Vakok Intézetében tartott divatbemutatón mutatták meg szépségüket.


Nézd meg az Aktív videóját!

A műsorról: A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek. Nézd meg az Aktív videóját!

Címkék: a nagy duett   bangó margit   lakatos márk

2013. március 8. 20:09Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS