A NAGY DUETT
Vasárnap este táncra perdül Gesztesi?

A Mokka vendége Gesztesi Károly és Csézy akik A Nagy Duettes produkciójuk kulisszatitkairól beszélnek. A videóból kiderül, hogy az eredetileg tervezett dalt a felvétel előtt két nappal cserélték le. mert úgy érezték, hogy több időre lenne szükségük a begyakorláshoz, így mindösszesen két napjuk volt arra, hogy megtanuljanak egy új dalt, próbáljanak, illetve hogy Károly felkészülhessen a zongorás kíséretre is. Ezen felül a videóból kiderül, hogy milyen produkcióval készülnek a következő adásra, valamint hogy milyen nehézségeken kell úrrá lenniük hétről hétre, valamint hogy vajon tényleg táncra perdül-e Károly a következő Nagy Duetten?

Nézd meg most a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.
 

Címkék: csézy   gesztesi károly   tánc   videó

2013. március 8. 13:27Kapcsolódó anyagok

Új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS