EXTRA VIDEÓK
Pál Dénes és Agárdi Szilvi között nagy az egyetértés

A Nagy Duett negyedik adásában Pál Dénes és Agárdi Szilvi Szíveddel láss című dala volt az egyik extra produkció. A páros egyetért abban, hogy könnyű együtt dolgozniuk, hiszen ennyi idő alatt már sikerült kiismerniük egymást. Habár egyelőre nem terveznek közös munkát, biztosan láthatjuk még őket együtt a színpadon.
 

Nézd meg A Nagy Duett extra videóját!

 

A Nagy Duett sikerei a SuperTV2-n folytatódnak, a második széria sztárpárjai: Bangó Margit - Lakatos Márk, Csézy - Gesztesi Károly, Détár Enikő - Kovács Lázár, Gáspár Laci - Erdélyi Mónika, Király Linda - Szabó Győző, Kökény Attila - Cseke Katinka, Pataky Attila - Görög Zita, Szandi - Zsidró Tamás, Szinetár Dóra - Dopeman, Szulák Andrea - Papp Gergő. A sztárok Bereczki Zoltán zenei irányítása alatt a legnagyobb slágereket adják elő, a verseny zsűrijében ezúttal is Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor foglal helyet. A műsorvezető: Liptai Claudia és Tilla. Nézd vissza videóinkon a Nagy Duett legjobb pillanatait és a produkciókat!

Címkék: agárdi szilvia   and_extra   a nagy duett   pál dénes   videó

2013. március 5. 15:23Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS