EXTRA VIDEÓK
Dopeman egy kincsesbánya az embereknek?

Dopemant – saját bevallása szerint –skatulyázzák az emberek, amit meg is ért, de az elmúlt duett jó alkalom volt arra, hogy megmutassa az embereknek: még ez is ő. Ahogy fogalmazott: Szinetár „Dóra kinyitotta az emberek számára azt a kincsesbányát, ami én vagyok…”

A Nagy Duett sikerei a SuperTV2-n folytatódnak, a második széria sztárpárjai: Bangó Margit - Lakatos Márk, Csézy - Gesztesi Károly, Détár Enikő - Kovács Lázár, Gáspár Laci - Erdélyi Mónika, Király Linda - Szabó Győző, Kökény Attila - Cseke Katinka, Pataky Attila - Görög Zita, Szandi - Zsidró Tamás, Szinetár Dóra - Dopeman, Szulák Andrea - Papp Gergő. A sztárok Bereczki Zoltán zenei irányítása alatt a legnagyobb slágereket adják elő, a verseny zsűrijében ezúttal is Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor foglal helyet. A műsorvezető: Liptai Claudia és Tilla. Nézd vissza videóinkon a Nagy Duett legjobb pillanatait és a produkciókat!

Nézd meg A Nagy Duett extra videóját!

Címkék: and_extra   dopeman   szinetár dóra

2013. március 5. 15:40Kapcsolódó anyagok

Új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS