A NAGY DUETT
(Gá)PSY Laci paci tánca

A SuperTV2 műsora nézettségrekordot hozott a csatorna történetében. A harmadik adásban nagy sikere volt többek között Erdélyi Mónikának és mesterének, Gáspár Lacinak. Nem csak a zsűrinek és a közönségnek, de a versenytársaknak is nagyon tetszett a paci tánc. Mónika még álmában is a koreai szöveget ismételgette, aminek meg is lett az eredménye. A 40. születésnapját ünneplő Papp Gergely is izgult az adás előtt. Szulák Andrea partnerének felsője, izmai mellett láttatni engedte Chaplin tetoválását is, ami ezúttal is szerencsét hozott a párosnak. Cseke Katinkát sorozatbeli gyerekei lepték meg a színfalak mögött, ugyanis élőben szurkoltak fogadott anyukájuknak.

Nézd meg az Aktív videóját és tudj meg még több kulisszatitkot A Nagy Duettről!
 

A műsorról: A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Címkék: a nagy duett   cseke katinka   erdélyi mónika   gáspár laci   papp gergely   szulák andrea   videó

2013. február 25. 18:29Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség