A NAGY DUETT
Kasza Tibi egy 20 éves lányba szerelmes

Kasza Tibi decemberben még arról mesélt, hogy hiába keresi, nem találja a szerelmet. Majd nem sokkal később kiderült, hogy összejött egy modellel Thaiföldön, de ez a románc nem tartott túl sokáig. Tibi nemrég szerelmes lett, most viszont igazán. Új kedvesében, azt mondja, megtalálta a lelki társát. Az Aktív nézőinek meg is mutatta a fiatal, csinos lányt, akivel szinte minden idejét együtt tölti. Tibi a Facebookon ismerte meg szíve választottját fél éve. A zenész hónapokig ostromolta a kiszemelt lányt, aztán az udvarlás egy hónapja eredményre vezetett.Nem sokkal az első randi után a szerelmesek már össze is költöztek. A lány azonban csak 20 éves, Tibi pedig 34, de ez őket egyáltalán nem zavarja, a nagyobbacska korkülönbség ellenére is jól megértik egymást.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Címkék: kasza tibi   szerelem

2013. február 23. 13:18Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS