A NAGY DUETT
Az Oscar-díjátadóra hangol Hien és Király Viktor

Hien és Király Viktor már az Oscar-díjátadóra hangol. Bár az énekesek nem vesznek részt az év legvártabb filmes eseményén, de A Nagy Duett stúdójában azért felidézik a legnagyobb mozislágereket, ők lesznek ugyanis a harmadik adás sztárfellépői. Bár az Oscar-jelöltek közt van egyebek mellett a Nyomorultak és a Pi élete című film egy-egy zenéje is, mégis a kritikusok egyértelműen Adele Skyfall című számát tartják a legesélyesebbnek. A legújabb James Bond film betétdalát Hien és Viktor is az év legjobb filmes zenéjének tartja, bár a Megasztár győztes úgy érzi a 95-ös Goldeneyehoz írt Tina Turner szám jobban illik a 007-es titokzatos imidzséhez. Az év legrangosabb filmes díjára idén sok nagyon amerikai alkotás esélyes. Ilyen a Spielberg-féle "Lincoln", vagy a tengerentúlon nagy felháborodást keltő "Django elszabadul". Ezek a filmek valamilyen formában kapcsolódnak az Egyesült Államok történelméhez.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Címkék: hien   király viktor

2013. február 23. 13:19Kapcsolódó anyagok

Hétfőtől új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS