EXTRA VIDEÓK
Így énekel Gangnam style-t Erdélyi Mónika és Gáspár Laci

Nem egyszerű produkcióra készül a duettpáros, Erdélyi Mónika és Gáspár Laci. Nagyon hamar világslágerré nőtte ki magát egy koreai előadó dala, aminek a videóklipjében egy igen különleges táncot is bemutat az énekes. Mónika és Laci bevállalták, és ezt a számot adják elő A Nagy Duett következő adásában. A tanulást egy koreai nyelven beszélő lány segíti. A videóból kiderül, hogyan tanul a duó, és az is, hogy eddig mennyire sajátították el a dalszöveget!

A Nagy Duett sikerei a SuperTV2-n folytatódnak, a második széria sztárpárjai: Bangó Margit - Lakatos Márk, Csézy - Gesztesi Károly, Détár Enikő - Kovács Lázár, Gáspár Laci - Erdélyi Mónika, Király Linda - Szabó Győző, Kökény Attila - Cseke Katinka, Pataky Attila - Görög Zita, Szandi - Zsidró Tamás, Szinetár Dóra - Dopeman, Szulák Andrea - Papp Gergő. A sztárok Bereczki Zoltán zenei irányítása alatt a legnagyobb slágereket adják elő, a verseny zsűrijében ezúttal is Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor foglal helyet. A műsorvezető: Liptai Claudia és Tilla. Nézd vissza videóinkon a Nagy Duett legjobb pillanatait és a produkciókat!

Címkék: and_extra   erdélyi mónika   gáspár laci

2013. február 21. 9:36Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS