A NAGY DUETT
A "nagy darab" Lakatos Márk és a sárga hajú Papp Gergely csínytevései

Pimasz úr és az ismert stylist elárulta, hogy bizony ők tinédzserkori barátok. Egy közös franciaországi utazás hozta őket össze, ami majdnem négy hétig tartott. A közös élmény bár régen volt, de még mai napig érezteti hatását, Márk és Gergely félszavakból is megérti egymást, és baráti kapcsolatot ápolnak. A Nagy Duett második évadában most mondhatni egymás ellen versengenek a barátok, Márk Bangó Margit oldalán, az Aktív műsorvezetője pedig Szulák Andrea mellett énekel. A múlt felidézésén szó volt többek között arról, hogy Márk kifejezetten nagy darab volt régebben, Gergely pedig igazi vagány srác, akinek fülbevalója volt, egy különleges eseményre pedig még a haját is befestette citromsárgára temperával.

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Címkék: lakatos márk   papp gergely   videó

2013. február 19. 17:10Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség