A NAGY DUETT
Dopeman visszakapta régi életét

Szinetár Dóra és rapper duettpartnere, Dopeman egy igazán különleges produkcitó adott elő A Nagy Duett második adásában. Dóra kifejezetten szerette volna megmutatni, hogy tud ilyen karakter is lenni. A jelenetet közösen találta ki a duó, a rapper oda meg vissza van Dórától, közös lemezt is szeretne vele. Dopeman azt is elárulta, hogy visszakapta régi életét, újra civil lehetett egy pár percre.

 A Nagy Duett sikerei a SuperTV2-n folytatódnak, a második széria sztárpárjai: Bangó Margit - Lakatos Márk, Csézy - Gesztesi Károly, Détár Enikő - Kovács Lázár, Gáspár Laci - Erdélyi Mónika, Király Linda - Szabó Győző, Kökény Attila - Cseke Katinka, Pataky Attila - Görög Zita, Szandi - Zsidró Tamás, Szinetár Dóra - Dopeman, Szulák Andrea - Papp Gergő. A sztárok Bereczki Zoltán zenei irányítása alatt a legnagyobb slágereket adják elő, a verseny zsűrijében ezúttal is Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor foglal helyet. A műsorvezető: Liptai Claudia és Tilla. Nézd vissza videóinkon a Nagy Duett legjobb pillanatait és a produkciókat!

 

Címkék: and_extra   dopeman   szinetár dóra   videó

2013. február 19. 10:00Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség