A NAGY DUETT
Kovács Lázár nem ért egyet a zsűrivel

"A zsűrivel nem értünk egyet, azt mondták, hogy rosszabul énekeltem, mint múltkor, szerintem sokkal jobb volt" - árulta el kicsit viccelődve véleményét a sztárséf. Komolyra fordítva a szót azért Détár Enikő megjegyzi, hogy tényleg sokat fejlődött Lázár. A mindig humoros séf ezúttal finomságokkal is készült A Nagy Duettre, amiket meg is mutatott nekünk. A videóból kiderül, hogy milyen ételeket hozott a sztárséf a stúdióba!

A Nagy Duett sikerei a SuperTV2-n folytatódnak, a második széria sztárpárjai: Bangó Margit - Lakatos Márk, Csézy - Gesztesi Károly, Détár Enikő - Kovács Lázár, Gáspár Laci - Erdélyi Mónika, Király Linda - Szabó Győző, Kökény Attila - Cseke Katinka, Pataky Attila - Görög Zita, Szandi - Zsidró Tamás, Szinetár Dóra - Dopeman, Szulák Andrea - Papp Gergő. A sztárok Bereczki Zoltán zenei irányítása alatt a legnagyobb slágereket adják elő, a verseny zsűrijében ezúttal is Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor foglal helyet. A műsorvezető: Liptai Claudia és Tilla. Nézd vissza videóinkon a Nagy Duett legjobb pillanatait és a produkciókat!

 

 

Címkék: and_extra   détár enikő   kovács lázár   videó

2013. február 18. 16:22Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség