A NAGY DUETT
Dopeman: Jobbak voltak Bangó Margiték, mint az eredeti

Az esti show előtt étkezés közben csíptük el Dopemant és testvérét, akik éppen a stresszt próbálták elűzni szabadidejükben. Dopeman elárulta, hogy a próbák során látta Bangó Margit és Lakatos Márk produkcióját, szerinte ez a feldolgozás jobb, mint az eredeti. Már csak azért is, mert állítása szerint itt a rapper nem akarja minden áron azt bizonyítani, hogy férfi. Dopeman még a baseball sapkáját is megemelte a produkció előtt.

A Nagy Duett sikerei a SuperTV2-n folytatódnak, a második széria sztárpárjai: Bangó Margit - Lakatos Márk, Csézy - Gesztesi Károly, Détár Enikő - Kovács Lázár, Gáspár Laci - Erdélyi Mónika, Király Linda - Szabó Győző, Kökény Attila - Cseke Katinka, Pataky Attila - Görög Zita, Szandi - Zsidró Tamás, Szinetár Dóra - Dopeman, Szulák Andrea - Papp Gergő. A sztárok Bereczki Zoltán zenei irányítása alatt a legnagyobb slágereket adják elő, a verseny zsűrijében ezúttal is Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor foglal helyet. A műsorvezető: Liptai Claudia és Tilla. Nézd vissza videóinkon a Nagy Duett legjobb pillanatait és a produkciókat!

Címkék: and_extra   bangó margit   dopeman   lakatos márk   videó

2013. február 18. 16:35Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség