A NAGY DUETT
Szabó Győző lányával énekelt A Nagy Duett próbáján

Bori, Szabó Győző 16 éves lánya rendkívül muzikális alkat. A Nagy Duett próbáján együtt énekelte apjával Adele Rolling in the deep című számát, amit az „amatőr” énekes Király Lindával fog előadni az élő műsorban. A színész múlt heti produkciójukat lányának küldte, mert Bori az adás napján ünnepelte születésnapját. Nézd meg az Aktív videóját és fedezd fel te is a hasonlóságot apa és lánya között!

A Nagy Duett sikerei a SuperTV2-n folytatódnak, a második széria sztárpárjai: Bangó Margit - Lakatos Márk, Csézy - Gesztesi Károly, Détár Enikő - Kovács Lázár, Gáspár Laci - Erdélyi Mónika, Király Linda - Szabó Győző, Kökény Attila - Cseke Katinka, Pataky Attila - Görög Zita, Szandi - Zsidró Tamás, Szinetár Dóra - Dopeman, Szulák Andrea - Papp Gergő. A sztárok Bereczki Zoltán zenei irányítása alatt a legnagyobb slágereket adják elő, a verseny zsűrijében ezúttal is Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor foglal helyet. A műsorvezető: Liptai Claudia és Tilla. Nézd vissza videóinkon a Nagy Duett legjobb pillanatait és a produkciókat!
 

Címkék: király linda   szabó győző

2013. február 14. 17:20Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS