A NAGY DUETT
Zsidró Tamás: most én vagyok a muri

A Nagy Duett versenyzőjét, Zsidró Tamást váratlanul érte mém-karrierje, amelynek alapjául az a fotó szolgált, ahol a féktelen örömmel vette tudomásul: továbbjutott a versenyben.
„Elkezdtek hívogatni a barátaim, kollégáim, hogy ’figyelj Zsidrókám, forgatag van az interneten, nem is tudod, hogy mém lettél!’ Először úgy hallottam, hogy mén. Nem is értettem. Azóta sem tudtam kinyomozni mi az a mém, de annyi biztos, hogy fotós animáció, amibe muris dolgokat tesznek bele. Most én vagyok a muri. Nagyon tetszik, nagyon helyes, szerethető dolog.” A folytatásért kattanj a videóra!
A Nagy Duett sikerei a SuperTV2-n folytatódnak, a második széria sztárpárjai: Bangó Margit - Lakatos Márk, Csézy - Gesztesi Károly, Détár Enikő - Kovács Lázár, Gáspár Laci - Erdélyi Mónika, Király Linda - Szabó Győző, Kökény Attila - Cseke Katinka, Pataky Attila - Görög Zita, Szandi - Zsidró Tamás, Szinetár Dóra - Dopeman, Szulák Andrea - Papp Gergő. A sztárok Bereczki Zoltán zenei irányítása alatt a legnagyobb slágereket adják elő, a verseny zsűrijében ezúttal is Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor foglal helyet. A műsorvezető: Liptai Claudia és Tilla. Nézd vissza videóinkon a Nagy Duett legjobb pillanatait és a produkciókat!

Akik még írtak erről:

Címkék: internet   mém   zsidró tamás

2013. február 13. 17:41Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS