A NAGY DUETT
A Nagy Duett - a nézői szavazás menete

Lapozd át a nézői szavazás menetét és a részvételi szabályzatot

 

1. Műsorsorozatról röviden:

A „Nagy Duett” 8 epizódból/élőadásból álló műsorsorozat, amelyben amatőr és profi énekesekből álló sztárpárok versenyeznek az „Év Duettje” címért. A versenyzőpárok az élőadásokban adnak számot énektudásukról és előadó művészetükről.

A Nagy Duett 2013. február 10-től, hétről-hétre látható a SuperTV2 műsorán.

Tíz versenyzőpár küzd egymással, adásonként a zsűri és a nézők által együttesen leggyengébbnek ítélt duó esik ki a műsorsorozatból, az utolsó adásban – a Fináléban – 3 páros versenyez a győzelemért. A zsűri pontozza a párokat, a nézők szavazataikkal fejezik ki tetszésüket, és így támogatják a párokat. A zsűri pontozási sorrendje és nézői szavazatok alapján kialakult sorrend összesítésének eredménye dönt a továbbjutásról, illetve a kiesésről.

A két Fináléban maradt pár közül a győztes párról csak a nézői szavazatok döntenek.

Szavazzon, hívja telefonszámukat, vagy küldje el SMS-ben szavazatát, az Ön szavazatán/szavazatain is múlik, hogy ki, melyik versenyzőpáros lesz az „Év Duettje”.

A versenyzők SMS kódszavai és IVR kódjai:

PROFI AMATŐR SMS KÓD IVR KÓD
PATAKY ATTILA GÖRÖG ZITA KIESETT KIESETT
SZINETÁR DÓRA DOPEMAN KIESETT KIESETT
SZANDI ZSIDRÓ TAMÁS KIESETT KIESETT
GÁSPÁR LACI ERDÉLYI MÓNIKA KIESETT KIESETT
DÉTÁR ENIKŐ KOVÁCS LÁZÁR KIESETT KIESETT
SZULÁK ANDREA PAPP GERGELY KIESETT KIESETT
KIRÁLY LINDA SZABÓ GYŐZŐ KIESETT KIESETT
CSÉZY GESZTESI KÁROLY VISSZALÉPETT VISSZALÉPETT
KÖKÉNY ATTILA CSEKE KATINKA GYŐZTES GYŐZTES
BANGÓ MARGIT LAKATOS MÁRK KIESETT KIESETT

SMS szám: 17633
Telefonszám (IVR): 06-91-334-333
SMS/ IVR hívás díja: bruttó 330 Ft
Ügyfélszolgálat: 061-371-48-20

2. A nézői szavazásról a legfontosabb információk
Szavazni emelt díjas SMS-ben és telefonhívással lehet a Műsorsorozat első élőadásában a szavazás megnyitásától a Fináléban a szavazás lezárásáig. Az adásokból kiesett párokra már nem adhatók le a szavazatok, csak azokra lehet szavazni, akik az adásból továbbjutottak. Nemcsak az élőadások alatt szavazhatnak, egész héten adhatják le a szavazatukat az adásban ki nem esett párokra, a szavazásnak az adásban történő megnyitásától a következő adásban a szavazás lezárásáig.
Az SMS szavazásnál: SMS-ben az alábbi számra kell elküldeni a versenyzőpároshoz tartozó, az adásban feltüntetett (kód)nevet (a páros nem énekes versenyzőjének keresztnevét).
A telefonhívásnál: az alábbi szám felhívásával a pár számkódjának beütésével - amely szintén az adásban kerül feltüntetésre – lehet szavazni. A szavazási időszak alatt – akár egy adott élőadás alatt vagy a tárgyhéten – tetszés szerinti számú szavazat küldhető. Érvényesen csak a szavazási időszak alatt és név-, illetve a számkód elküldésével lehet. Az érvénytelen szavazatok emeltdíját is ki kell fizetni. A szavazás menete és szabályai, részvételi szabályzat az alábbiakban olvashatók! Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el, hogy érvényes szavazatával Ön is részese legyen a Műsorsorozatnak és esélye legyen a heti- és/vagy főnyereményre. Több érvényes szavazat, több esély a nyereményre!

SMS szám: 17633
Telefonszám (IVR): 06-91-334-333
SMS/ IVR hívás díja: bruttó 330 Ft
Ügyfélszolgálat: 061-371-48-20

Figyelem: Szavazni csak magyarországi operátorok által üzemeltetett hálózatból lehet, érvényes és aktív emeltdíjas előfizetéssel rendelkező nézőinknek!

A nyereményekről a Műsorsorozatból és annak előzeteseiből értesülhetnek. A heti nyeremény(ek) nyertese(i) a tárgyhéten ( az egyes érvényes szavazati etapokban) érvényes szavazatok telefonszámaiból képzett adatbázisból kerülnek ki. Továbbá a tárgyhéten (a Finálé kivételével) a 10 legtöbb érvényes szavazatot leadó nézői telefonszám közül kisorsolásra kerül a következő heti élő show-ra 2 db belépőjegy.

A főnyeremény(ek) nyertese(i) a Műsorsorozat szavazási időszaka alatt összes érvényes szavazat telefonszámaiból összeálló adatbázisból kerül kisorsolásra. A telefonszám annyiszor kerül be az adatbázisba, ahányszor erről érvényes szavazat érkezett. A nyeremény más nyereménytárgyra és pénzösszegre nem váltható át. A sorsolás – közjegyző jelenlétében – a heti élőadás, illetve a Finálé után történik. A nyerteseket a Telekom New Média Zrt. minden alkalommal telefonon értesíti, a nyertesek listája a szerkesztőségben megtalálható.

Szavazás menete, zsűri és nézői szavazatok számítása, szavazási szabályzat:

A szavazás szervezője: Telekom New Média Zrt. A szolgáltatás lényege, hogy a „Nagy Duett” Műsorsorozat nézői SMS-ben vagy hanghívással (a továbbiakban: IVR), szavazzanak a Műsorsorozat élőadásaiban szereplő, egymással versenyző párosokra, az így küldött beérkezett érvényes szavazatok, (véleménynyilvánítás) döntően befolyásolja a műsor menetét, a párok továbbjutását és azt, hogy melyik pár lesz a műsorsorozat győztese.

Figyelem! A szavazat csak akkor minősül érvényesnek, ha az a szavazási időszak (felfüggesztés vagy lezárás) végéig az aggregátor technikai zárt rendszerébe megérkezik, és az egyes versenyben lévő párosokhoz tartozik és azonosítható. Tekintettel a különböző szolgáltatók hálózati kapacitására, a szavazat beérkezése szolgáltatókként eltérő időt vesz igénybe.

A nézői szavazások eredményét minden élő adás alatt közjegyző felügyeli, azok végeredményét közjegyző hitelesíti.

A „Nagy Duett” szavazás menetrendje, illetve folyamata

1. Zsűri pontozás:

A párokat a három tagból álló zsűri pontozza. Egy zsűritag 1 és 10 pont között értékelheti a pár produkcióját, tehát egy produkcióra a zsűri összesen 30 pontot adhat. Amennyiben a párok több produkciót is előadnak egy adás alatt, akkor a zsűri (illetve annak tagjai) minden produkciót külön pontoz (pontoznak), és ennek eredményeként alakul ki a zsűri (összesített) pontszáma az adott adásban. Amennyiben a zsűri pontozása alapján két versenyzőpárnál azonos helyezés alakul ki, akkor ez a két versenyzőpár osztozik az adott helyezésen. A következő legtöbb pontot szerző pár helyezése 2-el több lesz a zsűri szavazási sorrendjében. (Például: két versenyző is maximális pontszámot, 30 pontot kapott a zsűritől, akkor mindkét duó az első helyen áll a zsűri szavazás ismertetésénél, a soron következő versenyző páros a a harmadik helyen áll a zsűri szavazásban.)
A zsűri szavazatai alapján alakul ki a zsűri végleges sorrendje, az egyes élő adásokban szereplő versenyzőpárosok között.

2. Nézői SMS és hanghívás alapú szavazás:

Az első adás kivételével, amikor csak az élőadás alatt lehet szavazni, a nézők az élőadás alatt, valamint az adásban a szavazás lezárása után a szavazás újra megnyitásától egész héten át emeltdíjas SMS-ben vagy hanghívással szavazhatnak párokra a következő adásban a szavazás lezárási időpontjáig.

A szavazás újraindításától mindig csak a még versenyben maradt párokra lehet voksolni az adott héten a szavazásnak az adásban történő lezárásáig. A szavazatszámlálás, illetve összesítés – a Finálén kívül – minden szavazásindítástól újra kezdődik. Az érvényes nézői szavazatok alapján a lezárásig beérkezett szavazatok alapján alakul ki a nézői véleményszavazás végleges sorrendje.

3. A nézői és a zsűri szavazásának összesítése, a versenyből való kiesés:

A nézők szavazatai és a zsűri szavazása alapján dől el, hogy mely énekes párok jutnak tovább a következő adásba, és mely páros esik ki a versenyből. A nézői-, valamint a zsűri szavazás alapján két külön helyezési sorrend alakul ki, amelyet az élőadás végén összesítünk, a zsűri által megállapított sorrend és nézői szavazás alapján kialakult sorrend összeadásával és matematikai átlagolásával. Azaz amennyiben a zsűri sorrend alapján az adott pár például első helyezett illetve a nézői szavaztok alapján is első helyezett akkor összesités után a két helyezés összeadása és átlagolása után az abszolut sorrendben is az első helyezést érték el. Az összesítésben az utolsó helyezett páros esik ki versenyből. Amennyiben a végleges eredménynél alakul ki holtverseny, akkor az a páros jut tovább, amelyik több nézői szavazatot kapott, azaz a nézői szavazatok alapján kialakult sorrend befolyásolja döntően az eredményt.
Az élő adásban a végleges sorrendből a kieső versenyző páros kerül megjelölésre, és ismertetésre.

4. Finálé (8. adás)

A Fináléban a 7. adás után a bennmaradt 3 énekes pár versenyez, és minden pár 2-2 új versenydalt ad elő. A Finálé első fordulójában a zsűri produkciókként pontozza a párok teljesítményét és a nézők is úgy szavazhatnak, ahogy az eddigi adásokban már megszokottá vált. Ezt követően történik a zsűri és nézői szavazatok összesítése (lásd: előző bekezdést) és az ez alapján kialakult sorrend szerinti utolsó páros kiesik a versenyből.

A versenyben maradt két duó újra színpadra áll, és tovább gyűjtik/gyűjthetik a nézői szavazataikat. Ez azt jelenti, hogy az addig kapott (heti és élőadás alatti) nézői szavazatok nem vesznek el, hanem összeadódnak a harmadik helyezett páros kiesése után leadott szavazatokkal. Ebben a fordulóban a zsűri nem pontozza a produkciókat. A két versenyzőpáros között tehát kizárólag a nézői szavazatok alapján dől el, hogy melyik pár nyeri meg a versenyt, tehát, hogy ki nyeri el az Év Duettje címet.

A kiesett énekes párokra nem lehet szavazni, ahogy a szavazás felfüggesztése alatt (az adásokban és a Fináléban az eredmény kihirdetése alatt) a versenyben lévő duókra sem. A szavazás felfüggesztését és újra indítását a műsorvezető páros az adásban minden alkalommal elmondja. A kiesett párokra adott szavazatok, valamint a szavazás felfüggesztése alatt küldött szavazatok érvénytelenek, nem adódnak hozzá a szavazatokhoz. A hívás, illetve SMS küldés díja felszámítódik, ezen díjak tekintetében nincs visszatérítési kötelezettség. Értelemszerűen az érvénytelen szavazatot küldők – az érvénytelen szavazatukkal - a nyereménysorsolásban sem vesznek részt.

A NAGY DUETT SZAVAZÁS SZABÁLYZATA, ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:

SMS szám: 17633
Telefonszám (IVR): 06-91-334-333
SMS/ IVR hívás díja: bruttó 330 Ft
Ügyfélszolgálat: 06-1-371-48-20
Internet cím: //supertv2.hu/musoraink/a_nagy_duett (A szolgáltatás technikai feltételeivel kapcsolatos ügyfélszolgálatot lásd: lent)

Érvényesen szavazni csak a szavazási időszak alatt (a szavazásnak az adásban való megnyitásától az első adásban a szavazás lezárásáig, a 2.-7. adásig a következő adásban történő lezárásáig, a 8. adásban a szabályzat 4. pontja szerint) kódnévvel vagy számmal, csak magyarországi operátok által üzemeltetett hálózatból, érvényes és aktív emeltdíjas előfizetéssel rendelkező lehet.

Az SMS szavazásnál a műsorban feltüntetett (elmondott és feliratban is megjelentett) a versenyzőpárhoz tartozó névkódot (amely az énekespár/duó nem profi tagjának a keresztnevét vagy becenevét) kell elküldeni. Telefonhívásos szavazásnál a telefonszám felhívása után az énekespár/duó számkódját kell beütni, amely számkódot a műsorvezetők mondják el és feliratban is látható a műsor alatt több alkalommal.

Minden SMS szavazat, illetve IVR hívás emeltdíj összege számlázásra kerül, illetve az előre feltöltött összegből levonásra kerül akkor is, amennyiben egyébként a szavazat érvénytelen. A kódnév/szám nélküli, valamint a szavazási időszakon kívül küldött szavazatok érvénytelenek. Az érvénytelen szavazatok díja tekintetében a szervezőnek, az aggregátor társaságnak, a sugárzó szervezetnek nincs visszafizetési kötelezettsége.

Az emeltdíj összege változhat! A „Nagy Duett” szavazás mindenkori emeltdíj összege a műsorsorozat adásaiban a szavazással kapcsolatos információk elhangzásakor vagy bemutatásakor a képernyőn is megjelenik, és mindenkor ez az emeltdíj összeg az érvényes. A díjváltozásnál a részvételi feltételekben az emeltdíj összeg – automatikusan - ennek megfelelően módosul.
Az SMS küldésével, illetve a telefonhívással a szavazó részéről a „Nagy Duett” szavazás részvételi feltételeit, szabályzatát – ide értve a megnyerhető nyereményeket, a nyertes sorsolásának módját, a nyeremény kiadásával kapcsolatos feltételeket, azok eljuttatásának módját, valamint a nyertessé minősítés feltételeit - a szavazók részéről megismertnek és elfogadottnak kell tekinteni.

A szavazó az SMS küldésével, illetve a hívás indításával hozzájárul ahhoz, hogy a szavazatot megköszönő, illetve azt nyugtázó válaszüzenetben a Műsorsorozattal kapcsolatos vagy más kereskedelmi üzeneteket is kapjon a SuperTV2-től és a Műsorsorozat kereskedelmi partnereitől. A műsorsorozatban ez a képernyőn is megjelenik, felhívva a nézők figyelmét erre a körülményre.

A szavazás általános feltételei:

A „Nagy Duett” szavazásban természetes személyek vehetnek részt, akik rendelkeznek SMS küldésére, vagy híváskezdeményezésre alkalmas eszközzel; érvényes előfizetéssel, és aktív emeltdíjas hozzáféréssel. 14 éven aluliak a szavazásban törvényes képviselőjük hozzájárulásával vehetnek részt.

A „Nagy Duett” szavazásból a műsorsorozatot sugárzó szervezet, a műsorsorozatot gyártó társaság és a Telekom New Média Zrt. (aggregátor) munkatársai, és azok Ptk. szerinti hozzátartozói ki vannak zárva.

Nyeremények/nyertesek sorsolása:
A tárgyhéten érvényes szavazatot küldők között heti nyeremény(ek), a műsorsorozat alatt érvényesen szavazók között főnyeremény(ek) is kisorsolásra kerülnek.

A heti és főnyeremények tárgyáról a nézők/szavazók a műsorból, a műsor-előzetesekből értesülhetnek.

A szervező fenntartja a jogot a nyeremények/nyereménytárgyak megváltoztatásra, más nyeremények meghirdetésére, a nyeremények törlésére, kevesebb vagy több nyeremény meghirdetésére. A változásról a nézők a műsorsorozatban értesülhetnek.

A heti nyeremény sorsolása

A heti nyeremény sorsolási adatbázisába azok az SMS, illetve telefonszámok kerülnek be, amelyekről a tárgyhéten érvényes szavazat érkezett. A heti nyeremény tekintetében a telefonszám annyiszor kerül be az adatbázisba, ahány érvényes szavazat érkezett erről a számról. A sorsolásra a tárgyheti élőadás után kerül sor.

A Finálé kivételével a következő élő show-ra szóló 2 db belépőjegysorsolásának adatbázisába a tárgyhéten a 10 legtöbb szavazatot leadó nézői telefonszám kerül.

Főnyeremény(ek) sorsolása

A szavazás főnyereménye/főnyereményei sorsolása az élőadások alatt – ide értve a finálét is - érvényes szavazatot beküldő szavazók között a finálé szavazásának lezárását követően történik abból az adatbázisból, amelybe minden telefonszám, amelyről az élőadás alatt legalább egy érvényes szavazat érkezett, bekerül. A főnyeremény sorsolásánál is érvényes az a szabály, amely szerint, ha valamely telefonszámról több érvényes szavazat került elküldésre, akkor ez a telefonszám annyiszor kerül be a sorsolási adatbázisba, ahány érvényes szavazat érkezett a telefonszámról. A sorsolás a Finálé után adáson kívül történik.

Amennyiben a szervező, az aggregátor társaság észleli, hogy egy telefonszámról szoftver által generált vagy más manipuláció folytán olyan mennyiségű szavazat érkezik, amely felveti a verseny tisztességtelen befolyásolásának vagy a távközlési csalás vagy más bűncselekmény gyanúját, akkor az alább erre vonatkozó rendelkezés az alkalmazandó.

Közös szabályok:

Mind a heti nyeremény(ek) mind a főnyeremény(ek) adatbázisaiból a Telekom New Média Zrt. véletlenszerűen - emberi beavatkozás nélkül - számítógéppel sorsolja ki azokat a telefonszámokat, amelynek birtokosa vagy jogosultja megnyeri a meghirdetett heti nyereményeket, illetve főnyeremény(eke)t.

Minden meghirdetett nyereményre 1 telefonszám (és egy pótnyertes telefonszám) kerül kisorsolásra közjegyző jelenlétében.

A „Nagy Duett” szavazás kisorsolt nyerteseit az Telekom New Média Zrt. a nyertes telefonszám felhívásával telefonon értesíti a nyereményük tárgyáról, valamint a nyeremény átvételének feltételeiről, a sorsolást követő 60 (hatvan) percen belül vagy az adást követő első munkanapon.

Amennyiben a hívás sikertelen, úgy az Telekom New Média Zrt. két további alkalommal újrahívja a nyertes számát. Ha az összesen három próbálkozás mindegyike sikertelen, úgy az Telekom New Média Zrt. a pótnyertest/pótnyerteseket értesíti. Ennek értelmében tehát a kisorsolt szavazó, illetve a kisorsolt telefonszám jogosultja akkor tekinthető nyertesnek és így jogosultnak a nyereményre, ha a tájékoztatás céljából történő megkeresés eredményes, a szavazó elérhető és a telefonbeszélgetés létrejön.

Ha felveszi a telefont, de azt leteszi, vagy megtagadja az adatrögzítés bármely lépését (nem adja meg személyes adatait), vagy a nyeremény eljuttatásához szükséges folyamat bármely lépését, akkor az ilyen „nyertesként” kisorsolt szavazó a nyeremény kiadása iránti igényét elveszíti, és ilyen igénnyel nem léphet fel. Ebben az esetben a sorsoláskor már kisorsolt pótnyertes/nyertesek válhatnak jogosulttá a nyereményre.

További feltételek:

A nyertesnek ismeri el a Telekom New Média Zrt. azt a résztvevőt, aki érvényes szavazatot adott le és az alábbi három információ közül legalább kettővel rendelkezik:
  - ismeri az adott telefonszámot, ahonnan a szolgáltatást igénybe vette, illetve ezzel a telefonszámmal tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a Szolgáltatást és azt bemutatja;
- ismeri az előfizető vagy a kártyatulajdonos nevét, illetve ezzel a névvel tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a Szolgáltatást és azt bemutatja;
- ismeri a nyertes SMS vagy hívás küldésének időpontját, illetve ezzel tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a szolgáltatást,
- a kisorsolt nyertes minden esetben az informatikai rendszerben található hívószámon (ahonnan érkezett a szavazat) hívja vissza Telekom New Média Zrt.;

A nyeremény más nyereményre nem cserélhető és pénzre nem váltható át!

Ha a nyertes bármely okból visszautasítja a nyereményt – akár azért is, mert a nyeremény olyan, amely számára nem megfelelő vagy alkalmatlan, vagy a nyereménnyel kapcsolatos egyéb feltételeket nem tudja teljesíteni -, akkor a pótnyertesé lesz a nyeremény.

A nyertes a nyereménnyel kapcsolatban a szervezővel, a sugárzó szervezettel, a gyártóval, az aggregátor társaggal, a nyeremény felajánlóval szemben nem reklamálhat, igényt vagy követelést nem terjeszthet elő csak annyiban, hogy ha a fentiek szerinti valamennyi a nyeremény átvételéhez jogosító feltételnek megfelelt, akkor nyeremény számára történő kiadását követelheti. A nyeremény tekintetében nincs kellékszavatossági, jótállási nem vállalás, hacsak ezzel ellentétben a nyereménnyel együtt ilyen jótállási vagy garancia okirat nem kerül átadásra vagy megküldésre.

A Telekom New Média Zrt. a nyertes személyi adatait (név, lakcím, telefonszám) rögzíti és azt 90 napig őrzi meg. A nyertes adatai a közjegyzői dokumentumban kerülnek rögzítésre.

A tárgynyeremény után az adó-és járulékfizetési kötelezettségnek a sugárzó szervezet vagy a gyártó tesz eleget.

A rossz kézbesítési cím megadása a nyertes kizárólagos felelőssége, és a rosszul megadott cím miatt nem reklamálhat azért, hogy nem került a nyeremény átadásra.

A nyeremény kézbesítése vagy átadása a sorsolást követően 90 napon belül történik, a nyeremény átadására ettől eltérően a nyertessel megállapodott későbbi időpontban is sor kerülhet.

A „Nagy Duett” szavazás résztvevői a szavazásban való részvétellel elfogadják – az SMS küldéssel, illetve az IVR hívással - az alábbi oldalon található Adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulnak ahhoz, hogy a sugárzó szervezet célhoz kötötten a személyes adataikat kezelje és megőrizze. A felhasználó/szavazó tájékoztatást az adatainak kezeléséről az ügyfélszolgálati elérhetőségeken kérhet, és ugyanitt kérheti az adatainak az adatkezelésből történő törlését is. Adatkezelési szabályzat //www.telekomnewmedia.hu/doc/adatvedelmi_tajekoztato.pdf weblapon érhető el.
A nyertes automatikusan beleegyezik, hogy az előzőek szerinti személyes adataikat az Telekom New Média Zrt. rögzítse, és azokat továbbítsa a sugárzó szervezet részére kizárólag a nyereményátadás/kézbesítés céljából.

A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy neve és lakhelye (csak a település) megjelenjen a //anagyduett.hu oldalon.

Ha a Műsorsorozat nézői szavazásában való részvételével a szavazó részéről a verseny tisztességtelen befolyásolásának szándéka, bűncselekmény elkövetése valószínűsíthető, vagy vele szemben alapos a gyanú a szavazással kapcsolatos visszaélésre – ide értve a távközlési csalást is - vagy bűncselekmény elkövetésére (függetlenül attól, hogy indult-e büntető eljárás,vagy történt-e feljelentés), akkor az ilyen szavazó telefonszáma, amelyről a szavazást indítja, ebből a szavazásból és minden a SuperTV2-n vagy további telefonos alkalmazásból letiltható, illetve letiltásra kerül. Amennyiben ilyen telefonszám kerül nyertesként kisorsolására (mert az alapos gyanúról csak a sorsolást követően történt tudomásszerzés), akkor a nyeremény kiadása megtagadható. Ezekben az esetekben büntető feljelentésre kerül sor.

A jelen szabályzatot, a szavazás módját, a nyereményre való jogosultság feltételeit a szervező bármikor megváltoztathatja. A változtatásról a nézők a műsorsorozat adásából értesülhetnek, valamint a szervező a módosított szabályzatot ugyanazokon a platformokon teszi közzé, amelyen ezt a szabályzatot.

A szervező jogosult arra is, hogy a „Nagy Duett” szavazást bármikor felfüggessze vagy beszüntesse.

A SuperTV2 jogosult arra is, hogy a fentiektől eltérően kevesebb élő adást sugározzon, valamint a versenyző párokra a szavazás módját megváltoztassa, és a versenyző párok továbbjutásának módjáról – fentiektől eltérően - másképp szülessen meg a döntés. A változtatásról a nézők a műsorsorozat adásaiból, a SuperTV2 egyéb műsoraiból, felhívásaiból a Műsorsorozat internetes oldaláról értesülhetnek, valamint az erről való tájékoztatás ugyanazon a platformokon is megjelenik, ahol a jelen szabályzat.

Felfüggesztés vagy megszüntetés esetén a szerzett jogok, tehát az ez előtt megszerzett/megnyert nyereményre, illetve annak kiadására való jogosultság nem veszik el.
A SZOLGÁLTATÁS (szavazás) technikai kivitelezése; SZAVATOSSÁG, GARANCIA

A szavazás önálló számítástechnikai rendszeren fut. A rendszer a mobil szolgáltatóktól bérelt vonalakon bonyolítja a be-, és kimenő SMS forgalmakat. Telekom New Média Zrt. az SMS-ek feldolgozását, a válasz SMS-ek tartalmát saját hardware, és software rendszerén belül kezeli A szolgáltatáshoz kapcsolódó szavazás előírásoknak megfelelő lebonyolítását a Telekom New Média Zrt. a mindenkori hatályos törvények és jogszabályok betartásával szavatolja.

Ügyfélszolgálat, információk, elérhetőségek:
A szolgáltatással kapcsolatban a Telekom New Média Zrt. 06 (1) 371-4820-as telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatánál lehet érdeklődni 0-24 óra között. A Telekom New Média Zrt. a beérkező kérdéseket, észrevételeket feldolgozza és az egyes hívókat minden esetben visszahívja, a beérkező észrevételekről, kérdésekről a Telekom New Média Zrt. ügyfélszolgálata egyedi sorszámmal ellátott listát vezet. Telekom New Média Zrt. ügyfélszolgálata a hívó által megadott hívószámon hívja vissza az ügyfeleket.

Címkék:

2013. február 10. 19:27KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS