MŰSORAINK
A KOCKA

A Kocka - péntek 18.30
Gyermekei is szurkoltak A Kocka játékosának, aki Ördög Nóri szerint világcsúcsot állított fel.
A Kocka - 4. adás 1. rész
Az este első játékosa Róbert, aki a kor előrehaladtával egyre jobban szeret játszani. Nagy álma, hogy újra láthassa a tengert. Vajon sikerül neki?
A Kocka - 4. adás 2. rész
Zsófi kezdi a játékot, nagy előnyének azt tartja, hogy egész életében sportolt, így nagyon jól tud koncentrálni. A sípszó után csak a feladatra koncentrál és addig küzd, amíg a célját el nem éri.
A Kocka - 3. adás 1. rész
Az első játékos egy gyógyszerész édesanya, Andrea, aki elmondása szerint két lábbal áll a földön és rendmániás. Álma egy ausztráliai nyaralás. A műsorból kiderül, sikerül-e neki!
A Kocka - 3. adás 2. rész
Dávid egy életvidám egyetemista, aki legszívesebben egy tanyát venne nyereményéből, közgazdásznak tanul és mellette rögbizik. Vajon sikerül véghezvinnie a tervét?

A Kocka - 2. adás 1. rész
A következő játékos, aki a Kockába léphet, Berni. A vagány lány kijelenti, azért érkezett, hogy "ledózerolja" a Kockát és meg sem áll a tízmilliós főnyereményig. Vajon meg tud küzdeni a feladatokkal?
A Kocka - 2. adás 2. rész
A következő kihívó a tizennyolc éves Dani, akit egy hölgykoszorú kísért el: barátnője, kishúga és nagymamája. Az amerikaifocizó srác kishúgának megígérte, ha legyőzi a Kockát, pizsamapartit rendez neki. Hogy sikerül-e neki, a műsorból kiderül!
A Kocka - 1. adás 1. rész
A Kocka legelső kihívója azzal a szándékkal érkezett, hogy bizonyítson lányainak és párjának. De vajon sikerrel jár László?

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS