INFÓPULT
Kimagaslóan teljesítenek a SuperTV2 prémium műsorai

A 17. héten (április 22-26.) a prémium műsorok idősávjában (Jóban Rosszban, Bűnök és Szerelmek, Tények Hatkor) a SuperTV2 a legnézettebb kábelcsatornának bizonyult a 18-49 éves lakosság körében. A délutáni és kora esti idősávban a csatorna piaci részesedése 6,21% volt, míg a nézettségi ranglistán utána következő csatorna (Cool) is mindössze 5,26%-ot tudott elérni. A Viasat3, az F+ és az RTL II három százalék alatti közönségaránnyal futott az adott idősávban.

 

A SuperTV2 egyik legsikeresebb műsora a Jóban Rosszban délutáni adása, amely az elmúlt három hétben heti átlagban 7% feletti közönségarányt tudott elérni, de egyes adásaival 9% feletti számokat is produkált, mint például április 25-én, amikor a műsor 9,3% SHR-t ér tel. A napi sorozat a női nézők körében átlag feletti (9,1% SHR) heti közönségarányt hoz.

 

 

A Bűnök és Szerelmek szintén kedvelt műsora a csatornának. Megjelenése óta folyamatosan az éppen tévét nézők több mint 5%-át ülteti a képernyők elé. A 17. héten a sorozat adásideje alatt a SuperTV2 a legnézettebb kábelcsatorna volt 5,64%-os átlagos heti átlagos közönségarányával. A Bűnök és Szerelmek legsikeresebb adásai 7%-os piaci részesedést értek el.

 

Címkék:

2013. május 2. 14:57KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS