2018. június 25. hétfő
VilmosCsajok, pasik, Balaton - 15. adás 1. rész

Szedlacsek betartotta ígéretét és újra lett áram a panzióban. Fanni és Márk szakítanak. Ági és Géza bevallják egymásnak félrelépésüket.

A Csajok, pasik, Balaton szereplői kihozzák a maximumot a nyárból, keresik a szerelmet és a kalandokat, buliznak kifulladásig és persze a balhé sem kerüli el őket. Az új sorozat több, egymástól különálló történetet dolgoz fel, de az események kiindulópontja ugyanaz: barátok, barátnők – tehát csajok és pasik érkeznek a Balatonra és igyekeznek kimaxolni a vakációt. A sorozat hétfőtől péntekig 18.30-tól látható a csatornán.


Korhatár: 15 éven aluliak számára nem ajánlott

A hatályos jogszabályok alapján a kiskorúakra káros elemeket tartalmazó tartalom esetén az alábbi linket javasoljuk felhasználóinknak:
A Norton Family szűrőszoftver, elérhetősége:
Nortonlinefamily.norton.com/familysafety
Norton Family Telepítési Útmutató

A Dolphin Knight szűrőszoftver, elérhetősége:
dolphinknight.com/hu/

A szűrőprogrammal megakadályozhatják, hogy hasonló tartalmakhoz számítógépről kiskorúak ne férhessenek hozzá.

Korhatár:

Címkék: 15   csajok pasik balaton   csajok pasik balaton teljes adás   cspb_agi   cspb ben   cspb dorián   cspb erik   cspb fanni   cspb gábor   cspb_géza   cspb kata   cspb kinga   cspb kristóf   cspb laura   cspb linda   cspb martin   cspb mona   cspb roland   cspb szereplő   cspb tomi   cspb zita   cspb zoli   geoblocked

2018. június 11. 19:49Még több
KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS