2017. december 13. szerda
Luca, OtíliaCsajok, pasik, Balaton - 33. adás 2. rész

Luca, Niki és Petra hajókázni megy két idegen sráccal. Zoliék bulizását Dorián apja szakítja félbe, aki ledöbben, mit műveltek a fiúk a házban. Megjelenik Lilla volt barátja, Vince, aki szeretné felmelegíteni a kapcsolatát egykori barátnőjével. 

A Csajok, pasik, Balaton szereplői kihozzák a maximumot a nyárból, keresik a szerelmet és a kalandokat, buliznak kifulladásig és persze a balhé sem kerüli el őket. Az új sorozat több, egymástól különálló történetet dolgoz fel, de az események kiindulópontja ugyanaz: barátok, barátnők – tehát csajok és pasik érkeznek a Balatonra és igyekeznek kimaxolni a vakációt. A sorozat hétfőtől péntekig 19 órától látható a csatornán.


Korhatár: 15 éven aluliak számára nem ajánlott

A hatályos jogszabályok alapján a kiskorúakra káros elemeket tartalmazó tartalom esetén az alábbi linket javasoljuk felhasználóinknak:
A Norton Family szűrőszoftver, elérhetősége:
Nortonlinefamily.norton.com/familysafety
Norton Family Telepítési Útmutató

A Dolphin Knight szűrőszoftver, elérhetősége:
dolphinknight.com/hu/

A szűrőprogrammal megakadályozhatják, hogy hasonló tartalmakhoz számítógépről kiskorúak ne férhessenek hozzá.

Korhatár:

Címkék: 15   csajok pasik balaton   csajok pasik balaton teljes adás   cspb dorián   cspb gábor   cspb kristóf   cspb laura   cspb lilla   cspb luca   cspb niki   cspb petra   cspb timi   cspb tomi   cspb zoli   geoblocked   hidden

2017. október 11. 20:18Még több
KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
Powered by Neoport Core CMS