2018. január 23. kedd
Zelma, RajmundCsajok, pasik, Balaton - 12. adás 1. rész

Doirán apja meglátogatja a srácokat, aki alaposan megszidja a fiát. Laura levelet kap a fagyis fiútól. Fanni lefekszik Bennel. Zita azt tanácsolja Áginak, hogy ismerkedjen más férfiakkal.

A Csajok, pasik, Balaton szereplői kihozzák a maximumot a nyárból, keresik a szerelmet és a kalandokat, buliznak kifulladásig és persze a balhé sem kerüli el őket. Az új sorozat több, egymástól különálló történetet dolgoz fel, de az események kiindulópontja ugyanaz: barátok, barátnők – tehát csajok és pasik érkeznek a Balatonra és igyekeznek kimaxolni a vakációt. A sorozat hétfőtől péntekig 21 órától látható a csatornán.


Korhatár: 15 éven aluliak számára nem ajánlott

A hatályos jogszabályok alapján a kiskorúakra káros elemeket tartalmazó tartalom esetén az alábbi linket javasoljuk felhasználóinknak:
A Norton Family szűrőszoftver, elérhetősége:
Nortonlinefamily.norton.com/familysafety
Norton Family Telepítési Útmutató

A Dolphin Knight szűrőszoftver, elérhetősége:
dolphinknight.com/hu/

A szűrőprogrammal megakadályozhatják, hogy hasonló tartalmakhoz számítógépről kiskorúak ne férhessenek hozzá.

Korhatár:

Címkék: 15   csajok pasik balaton   csajok pasik balaton teljes adás   cspb_agi   cspb ben   cspb dorián   cspb fanni   cspb gábor   cspb_géza   cspb kinga   cspb kristóf   cspb laura   cspb martin   cspb tomi   cspb zita   cspb zoli   geoblocked   hidden

2017. szeptember 12. 22:18Még több
KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
Powered by Neoport Core CMS